Alla inlägg den 15 juli 2007

Av Maximilia - 15 juli 2007 21:53

Ah, vilken härlig helg! Våra vänner kom tidigt på em och vi tog det lugnt i trädgården innan vi åkte ner på stan. Grillbuffé på Kaspers som jag avslutade med en ljuvlig strawberry daquiry... Mmmm!


Vidare till festivalen och först ut var The Sounds som gjorde en grymt bra spelning! Senare kom The Ark med en Ola Salo som var lika hes som jag är! Han kommunicerade tydligt ut att man ska göra det man känner för!... Känner man för att åka på festival och inte på Kronprinsessans födelsedagsfest så gör man det! :) Monarki verkar inte vara något som de röstar för... Men det var en helt ok koncert, med mycket allsång eftersom hans röst var lite skadad.


Superkul att kolla på folk, som vanligt. Var är alla dessa människor på vardagarna?!?


I dag blev det Ottos glass! Rånet var så nybakat att det fortfarande var ljummet! Glassen smälte snabbt! Hemkola & zabainone.... :P Godaste kaffet finns på Villavägen, därför åkte vi så klart dit på en kopp! Skönt att alltid känna sig välkommen!


I kväll har vi suttit ute och förundrats över vädret - kan det verkligen vara så att sommaren äntligen är här?!? Bränner lite gott i skinnet i alla fall! :)

  

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards